Historie af aluminiumsdåser

I 1810 forsøgte briterne at bevare det bedre
Det tog mere end 100 år for mennesker at gøre dåser virkelig nemme at trække.

I 1959 opfandt amerikanerne dåsen, og de forarbejdede selve dåselågets materiale til en nitte, forsynet med en trækring og nittet fast, matchet med en passende note, og blev et komplet dæksel, der er let at trække.
Det skal siges, at dette design er rigtig godt, hvilket gør metalbeholdere har været kvalitativ udvikling, i 1970'erne og 1980'erne, kan produktionslinjen gradvist overført fra USA til Japan, Sydkorea og andre steder.

0620_BottleService, juni 2020 Vi elsker sommer

I begyndelsen af ​​1980'erne importerede Kinas Qingdao-bryggeri smukt trykte alle-todelte aluminiumsdåserfra Japan for at imødekomme emballagebehovet for sine produkter til eksport, hvilket åbnede optakten til storstilet brug af dåser i Kina.

Produkterne fra metalemballageindustrien er alle slagsmetal dåser, som kan opdeles i tre dåser og to dåser.
Den tredelte dåse er en metalpakke bestående af tre dele: dåsens krop, topdækslet og bunddækslet, med blikplade som hovedmateriale.
Den todelte dåse refererer til metalemballagen, der består af to dele, kroppen og topdækslet, med aluminium som hovedmateriale.
De efterfølgende industrier, der står over for de to, er ikke de samme, og de tredelte dåser bør hovedsageligt bruges til emballering af funktionelle drikkevarer, mælkepulver, tedrikke og andre produkter; De todelte dåser bruges hovedsageligt til kulsyreholdige drikke som cola og øl og andre oppustelige drikke.

 


Posttid: Mar-06-2024